راهکارهای طب سنتی برای پیشگیری از کبد چرب-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

راهکارهای طب سنتی برای پیشگیری از کبد چرب

یک متخصص طب سنتی چند توصیه تغذیه‌ای طب ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آزاده زارعی درباره توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب اظهار کرد: توصیه می‌شود برای کاهش خطر ابتلا به کبد چرب، مصرف شیرینی‌ها و روغن‌های غلیظ از جمله روغن‌های صنعتی موجود در بازار را کاهش دهید.

وی افزود: برای پیشگیری از کبد چرب باید از درهم‌خوری و پرخوری پرهیز کنید و غذا‌های متنوعی را که هضم‌های مختلفی دارند، همزمان در یک وعده مصرف نکنید.

این عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب ایرانی ادامه داد: برای پیشگیری از کبد چرب، مصرف سالادها، میوه و ماست و مخلفات کنار غذا‌ها توصیه نمی‌شود و بهترین انتخاب برای کنار بشقاب غذا، سبزی و زیتون است.

متخصص طب سنتی گفت: همچنین از مصرف نوشیدنی‌ها در حین غذا خوردن پرهیز کنید و حداقل یک تا دو ساعت پس از مصرف وعده غذایی می‌توانید نوشیدنی‌ها را مصرف کنید.

کبد چرب غیرالکلی یک بیماری مزمن کبدی است که درجات مختلفی (از کبد چرب بدون علامت تا التهاب شدید کبد، فیبروز و سیروز) را در بر می‌گیرد و به‌دلیل تجمع مقادیر زیاد چربی (تری‌گلیسرید) در سلول‌های کبد به وجود می‌آید.

در این بیماری معمولاً بیشتر از ۵ درصد وزن کبد را چربی تشکیل می‌دهد؛ کبد چرب عمدتاً علامت خاصی ندارد و به‌صورت اتفاقی در آزمایشات دوره‌ای یا سونوگرافی تشخیص داده می‌شود، با وجود این در صورت پیشرفت بیماری، ممکن است علائمی همچون احساس ضعف و خستگی، کاهش وزن، کاهش اشتها، تهوع، درد در سمت راست بدن بالای شکم و بزرگ شدن کبد بروز کند. / تسنیم

ارسال نظر